Babicovat raději nezkoušejte (a jeden milý bonus k tomu)

Na talíři / 31.12.2012

Pojďme se na konci roku trochu nekorektně pobavit nad kuchařským neuměním, které jsou lidé schopni prezentovat přímo v televizi. Pozor, začínáme!

Jiřího Babicu určitě nikomu nemusíme dlouze představovat. Pusťte si přehled jeho vtipných hlášek, které jsou kořením jeho pořadu. Vařit podle něj vám ale nedoporučujeme, lepší jídlo určitě vymyslíte i sami – a bez reklamy na nádobí.

 

Pro velký úspěch v naší redakci připojujeme i video s Jirkovým „vyprošťovákem“. Upřímně, než jíst tohle, asi raději přežijeme kocovinu se vším, co k ní patří. Letos na Silvestra si tento recept, který musíte začít připravovat devět dní před plánovanou kocovinou, vyzkoušet už asi nestihnete. Pravděpodobně byste ale po jeho požití už nikdy nepili přes míru.

 

Nemusíte být přímo fanoušky pořadu Prostřeno!, přesto si myslíme, že vás „hluboké znalosti“ a „perfektní kuchařské postupy“ slečny Nikol pobaví. A to i v případě, že jste tuto kuchařskou etudu už jednou (nebo několikrát) viděli.

 

Ještě horší, než dostat na talíř špatně upravené nebo nedochucené jídlo, je sedět u stolu s někým, kdo všem zkazí večer svým chováním. A když se takových lidí u jednoho stolu sejde víc, může být pořádně dusno. Podívejte se na další legendární scénu z pořadu Prostřeno!, které už dávno lidé nesledují kvůli kuchařské inspiraci.

 

Abychom se nepohybovali jen v negativní rovině, na závěr pro vás máme zábavné video, u kterého si můžete i upéct skvělé silvestrovské sýrové krekry. Lisa je sympatická, zábavná a její video návody jsou dostatečně názorné i pro úplné začátečníky. A v některém z dalších receptů vám i zvedne náladu svými kuchyňskými tanečky.

 

Zdroj perexové fotografie: sxc.hu

Martina Vymětalová

Martina Vymětalová

Jsem věčná studentka, milovnice dobrého jídla (a pití), koček a bot. Většinu volného času trávím s knihou (ne vždy kuchařskou), s přáteli nebo hraním PC her.

Zanechte komentář



Vaše názory

  • Edie

    Babica nemá pořad o vaření, ale „zábavný pořad“